www.medresejaelbasan.com
16
SEP
2016

Zhvillohet ceremonia e maturës në Medresenë “ LIRIA ”, Elbasan

Më datë 02 qershor , maturantët e Medresesë së Elbasanit “ Liria ” zhvilluan programin e fundit si nxënës të kësaj shkolle.
Ata performuan me pjesë humoristike si dhe sollën copëza kujtimesh nga vitet e kaluara në medrese.
Në fjalën e tij përshëndetëse, drejtori i shkollës, z. Yakup Sahin , falenderoi të gjithë nxënësit dhe iu uroi atyre suksese të mëtejshme. “Rinia është e ardhmja e kombit. Ju gjatë këtyre viteve përveç arsimimit keni marrë edhe moralin më të përsosur”, tha ndër të tjera drejtori i shkollës.
Gjithashtu edhe mësuesit e shkollës dhanë përshtypjet e tyre për maturantët. Mes urimeve ata njëzëri u shprehën falenderues që ishin bashkë për këto tri vite.
Më pas u organizua takimi i lamtumirës, ku të gjithë nxënësit takuan njëri-tjetrin mes emocioneve dhe urimeve të ndërsjellta.

Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (13) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (12) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (11) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (10) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (9) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (8) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (7) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (6) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (5) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (4) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (3) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (2) Zhvillohet ceremonia e matures ne Medresene “ LIRIA ”, Elbasan (1)

Leave a Reply

*

captcha *