www.medresejaelbasan.com
03
APR
2017

Vizita në qytetin e Korces dhe Pogradecit

Nxënësit e klasës së 12-të së bashku me mësuesin e tyre kujdestar, z. Ernis Feti , organizuan një ekskursion me një grup nxënësish në qytetin e Korçës dhe Pogradecit . Ja disa nga çastet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply

*

captcha *