www.medresejaelbasan.com
03
APR
2017

Tema mësimore : Atomet dhe elementet

Në orën e kimise me klasën 10-B u zhvilluan 3 eksperimente :
1. Bashkimi i elementit te natriumin me fenoftaleinën dhe ndryshimi i ngjyrës së ujit
2 . Gazi helium si ndikon në ndryshimin e zërit
3. Kujdesi nga gazi hidrogjen sesa i dëmshëm është …

Leave a Reply

*

captcha *