www.medresejaelbasan.com
29
APR
2016

Panairi Shkencor 2016 në Medresenë e Elbasanit

Në Medresenë ” Liria ” në Elbasan u zhvillua panairi shkencor i cili u prezantua nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës. Në kete ditë morën pjesë Drejtoresha e DAR Elbasan znj. Jonida Cungu, Prefekti i Elbasanit Arben Kamami si dhe Drejtori i Këshillit të Qarkut Bukurosh Stafa. Ne kete panair u demonstruan disa projekte shkencore si në Matematike, Fizike, Kimi, Biologji dhe Informatike. Në panair morën pjesë 15 shkolla të qytetit të Elbasanit ku nxënësit e klasave të nënta paten mundesin te ingranoheshin personalisht ne disa prej projekteve, nga  demonstrimet dhe eksperimentet nexenesit e klasava te 9-ta mbetën shume të kënaqur. Gjithashtu nxënësit paten mundësinë të vizitonin dhe ambientet e brendshme të shkollës.

Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (2) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (3) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (4) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (5) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (6) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (7) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (8) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (9) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (10) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (11) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (12) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (13) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (14) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (15) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (16) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (17) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (18) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (19) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (20) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (21) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (22) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (23) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (24) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (25) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (26) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (27) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (28) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (29) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (30) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (31) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (32) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (33) Panairi Shkencor 2016 ne Medresene e Elbasanit (34)

Leave a Reply

*

captcha *