www.medresejaelbasan.com
13
JAN
2016

Medreseja e Elbasanit “ Liria ” përkujton 25 vjetorin e lirisë së Besimit

Medreseja e Elbasanit “ Liria ”ka përkujtuar sot 25 vjetorin e lirisë së Besimit përmes një aktiviteti të zhvilluar në ambientet e shkollës, ku morën pjesë Myftiu i Elbasanit Agim Duka , Drejtori i revistës “ Zani i Nalte ” Genti Kruja bashkë me Drejtorin e shkollës tonë Yakup Sahin , mësuesit dhe nxënësit . Në këtë aktivitet u prezantua dhe një video ku fliste për një nga figurat më të shquara të fesë Islame në Shqipëri “ Hafiz Sabri Koçi .

Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (1) Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (2) Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (3) Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (4) Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (5)  Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (7) Medreseja e Elbasanit “ Liria ” perkujton 25 vjetorin e lirise se Besimit (8)

Leave a Reply

*

captcha *