www.medresejaelbasan.com
13
JAN
2016

Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismën “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë ”

 Nxënësit e shkollës Medrese “Liria ” Elbasan janë bashkuar me nismën “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë ”. Pastrimi ka nisur fillimisht në zonën e DAR Elbasan , e me pas ka vazhduar rrethë lagjes “ Aqif Pasha ” . Ky është aksion që përsëritet çdo vit, për të dhënë mesazhin e sensibilizimit për një mjedis të pastër. Vetë nxënësit janë shprehur të kënaqur për këtë kontribut që japin në ndihmë të mjedisit, dhe sidomos kur flasim për zona problematike plot pirgje plehrash.

Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (2) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (3) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (4) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (5) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (6) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (7) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (8) Medrese “Liria ” Elbasan bashkohet me nismsn “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ” (9)

Leave a Reply

*

captcha *