www.medresejaelbasan.com
03
APR
2017

Java e Letërsisë vjen me një takim me shkrimtaren e njohur ” Elisabeta Myftari “

Të dashur nxënës , të nderuar mësues , shumë të respektuar pjestarë të drejtorise . Kam nderin që në emrin tuaj ti uroj mirëseardhjen shkrimtares të qytetit të Elbasanit zonjës Elisabeta Myftari . Pa humbur kohe ia japim fjalën zonjës Elisabeta për të njohur më mirë përmes punën së saj krijuese duke qënë më afër brezit të ri pasi është dhe mësuese letërsie , anëtare e lidhjes së shkrimtarëve të qytetit e sot mban postin e drejtores së gjimnazit ” Vasil kamami ” . E dimë të gjithë që muaji Tetor është muaji i Letërsisë , por në Nëntor bëhet promovimi i librave nëpër panaire të ndryshme , ku cdokush i kthen sytë nga ata inxhinierë të shpirtit , mjekët që kurojnë sëmundjet shpirtërore dhe që projektojnë jetën që ne duam të kemi . Po mendoj se nuk duhet të jetë ky muaji sensibilizues po gjithë jetën duhet të jemi pranë librit , ta lexojmë librin , ta takojme librin , të mos e harrojmë librin , se ai është jo vetëm një dritare e hapur , por një derë ku thithet dituria .

Leave a Reply

*

captcha *