www.medresejaelbasan.com
16
SEP
2016

Hapja e vitit shkollor 2016-2017 tek Medrese ” LIRIA ” Elbasan

Në Medresenë e Elbasanit ” LIRIA ” u zhvillua ceremonia e hapjes së vitit të ri shkollor 2016-2017. Të pranishëm ishin mesues , prindër, nxënës.
Në fjalën e tij, drejtori i Medresesë “LIRIA” z. Yakup Sahin shprehu urimet më të sinqerta për vitin e ri shkollor dhe garantoi se Medreseja e Elbasanit do të vazhdojë të jetë e fokusuar në cilësi dhe disiplinë. Medreseja e Elbasanit uron gjithë mësuesit dhe nxësësit, vecanërisht ata që ulen për herë të parë në banka por edhe ata që japin për herë të parë mësim, një vit të mbarë dhe të hareshëm !

hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-1 hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-2 hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-3 hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-4 hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-5 hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-6 hapja-e-vitit-shkollor-2016-2017-tek-medrese-liria-elbasan-7

Leave a Reply

*

captcha *