www.medresejaelbasan.com
03
APR
2017

Filloi leximi i Kuranit me nxënësit e klasave të 10-ta .

Me rastin e mësimit të leximit të Kuranit, nxënësit e klasave të 10-ta së bashku me mësuesin z. Anis Qafa , organizuan një program artistik. I ftuar i veçante ishte dhe Kryevaizi i Shqiperise z. Lauren Luli . Gjatë programit nxënësit kënduan ajete të Kuranit, prezantuan projektet e tyre të realizuara gjatë kësaj periudhe si dhe paraqitën video të shkurtra, të cilat paraqisnin vlerat e larta të Librit të Gjithësisë dhe mënyrën sesi ata e kishin mësuar Kur’anin

Leave a Reply

*

captcha *