www.medresejaelbasan.com
13
JAN
2016

Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit me një program artistik të organizuar nga nxënësit e shkollës për këto festa. Pjesëmarrësve ju prezantuan poezi, këngë dhe video historike kushtuar 28-29 nëntorit duke vënë në pah përpjekjet e patriotëve shqiptarë e në veçanti duke përfshirë dhe kontributin e klerikëve myslimanë në Pavarësinë e Shqipërisë, gjithashtu trimërinë e dëshmorëve të kombit tonë për Çlirimin e Shqipërisë.

Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (1) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (2) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (3) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (4) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (5) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (6) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (7) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (8) Festimi i festave te 28 -29 Nentorit ne Medrese “ Liria ” Elbasan (9)

Leave a Reply

*

captcha *