www.medresejaelbasan.com
03
APR
2017

Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit me një program artistik të organizuar nga nxënësit e shkollës për këto festa. Pjesëmarrësve ju prezantuan poezi, këngë , dramatizim dhe video historike kushtuar 28-29 nëntorit duke vënë në pah përpjekjet e patriotëve shqiptarë e në veçanti duke përfshirë dhe kontributin e klerikëve myslimanë në Pavarësinë e Shqipërisë, gjithashtu trimërinë e dëshmorëve të kombit tonë për Çlirimin e Shqipërisë.

Leave a Reply

*

captcha *