www.medresejaelbasan.com
03
APR
2017

“ Bëj diçka dhe ti ” rinis rrugëtimin dhe kte vit …

Tashme tradite ne shkollen tone ktë herë nxenesit e klubit “Bëj diçka dhe ti ” në Medresenë e Elbasanit kanë filluar sërish nismën për t’i ardhur çdo javë në ndihmë një familjeje në nevojë. Gjatë kësaj fundjave ata vizituan një familje në lagjen “ Skenderbej ” në Elbasan ku ndanë disa momente të ngrohta me ta duke i ndihmuar edhe me disa dhurata modeste. Motoja e nxënësve është: Ndihmo që bota dhe brendësia jotë të mbushen plot shpresë.

 

Leave a Reply

*

captcha *