www.medresejaelbasan.com


Aktivitetet Aktuale

Dita Europiane e Gjuhëve !

Gjuha është burimi kryesor i komunikimit. Ajo është një metodë permes së cilës ne ndajmë idete dhe m


Aktivitetet e Kaluara

Filloi leximi i Kuranit me nxënësit e klasave të 10-ta .

Me rastin e mësimit të leximit të Kuranit, nxënësit e klasave të 10-ta së bashku me mësuesin z. Anis

Tema mësimore : Atomet dhe elementet

Në orën e kimise me klasën 10-B u zhvilluan 3 eksperimente : 1. Bashkimi i elementit te natriumin me

Hapja e vitit shkollor 2016-2017 tek Medrese ” LIRIA ” Elbasan

Në Medresenë e Elbasanit ” LIRIA ” u zhvillua ceremonia e hapjes së vitit të ri shkollor

Panairi Shkencor 2016 në Medresenë e Elbasanit

Në Medresenë ” Liria ” në Elbasan u zhvillua panairi shkencor i cili u prezantua nga nxënësit dhe më


Video Galeria

Gara e Raketave me Ujë në medresenë e Elbasanit

Si gjithmonë edhe këtë vit në shkollën tonë u organizua gara e raketave me ujë . Në garë morën pjesë

Ndihma në fshatin Ben

Medreseja “ Liria” Elbasan kontribuoi me ndihma, për familjen e së cilës iu dogj shtëpia pak ditë më